Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΙΖ

Ο κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΕΡΜΙΣΙΑΔΗΣ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΣΗ: "Τους  γνωρίζετε;  Παρακαλώ  σχολιάστε  θα  ακολουθήσουν  και  άλλες  γιά  το  μπλόκ  της  Αδριανής".
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ...ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ...ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς, είναι τα σκαλοπάτια της παλιάς κοινότητας και μετέπαιτα χώρος της φιλαρμονικής?Δανάη Βογιατζή

ΔΟΛΔΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είπε...

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.ΔΟΛΔΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχή το σκέφτηκα αλλά δεν ξέρω αν χτίστηκε σε φάσεις το σχολείο γιατί είναι πολύ παλιό και λείπει η πτέρυγα. Να μια καλή έρευνα να κάνουμε για την ιστορία των βασικών κτιρίων του χωριού. Έχει στην κοινότητα αρχεία και φωτογραφικό υλικό αν θυμάμαι καλά!!Δανάη

ΔΟΛΔΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είπε...

Κατά την τελευταία κυβερνητική θητεία του Ελευθερίου Βενιζέλου δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην ανέγερση διδακτηρίων και στη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης σε πανελλήνια κλίμακα. Στο διάστημα κατά το οποίο υπουργός Παιδείας ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου χτίστηκαν αρκετά νέα σχολεία,όπως της Αδριανής,του Νικηφόρου,του Παρανεστίου,του Ξηροποτάμου,των Κουδουνιών,της Αχλαδιάς και άλλων χωριών.ΑΠΟ www.xiropotamos.gr ΝΑ ΜΙΑ ΑΡΧΗ.

ΔΟΛΔΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είπε...

ΕΠΙΣΗΣ: Στο γυμναστήριο της Δράμας τελούνταν από το 1904 οι γυμναστικοί αγώνες,στους οποίους συμμετείχαν και μαθητές των γειτονικών κοινοτήτων, του Δοξάτου, της Χωριστής, της Αδριανής, της Προσοτσάνης, της Πετρούσας και του Ξηροποτάμου. Συνήθως οι αγώνες αυτοί τελούνταν στις 20 και 21 Μαίου. Για δυο μέρες η Δράμα φιλοξενούσε εκατοντάδες Ελλήνων στο γυμναστήριό της.

stelios είπε...

χαίρομαι γιά την ανταπόκρυση πού έχει η δημοσίευση της φωτογραφίας μου ανακαλύπτω πράγματα πού δεν τα γνώριζα, ευχαριστώ.

ΔΟΛΔΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είπε...

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ.

ΔΟΛΔΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είπε...

Ο ΜΕΣΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΔΕΡΜΙΣΙΑΔΗΣ...ΠΟΛΥ ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΕΓΙΝΑ....

stelios είπε...

καί στις δύο εκτιμήσεις πέσατε έξω, τουλάχιστον τον μεσαίο πρέπει να τον γνωρίζετε καλά γιατί ζεί στην Αδριανή μάλιστα έγινε καί σχολιασμός σχετικά με αυτόν.

stelios είπε...

Σχετικά με τα πρόσωπα της φωτογραφίας, από δεξιά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος { Μήτσος } αδελφός τού Γιώργου καί της Κατίνας συζήγου τού Γιώργου Χατζησάββα έχουν καί ένα αδερφό ακόμα νομίζω το όνομά του είναι Βαγγέλης σύζηγος της Γιαννούλας Κουγιουμτζή, στην μέση ο Μιχάλης Τάζογλου αριστερά εγώ ο Στέλιος το κοριτσάκι είναι η Σοφούλα κόρη τού Δημήτρη καί της Χρυσούλας Χατζόπουλου