Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ κ. ΘΕΜΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ

   Πριν 10 ημέρες ήμασταν στο νεκροταφείο της Ηλιούπολης, στην Αθήνα καθώς έφυγε από τη ζωή ο γαμπρός μου ΜΠΕΛΛΟΣ Δημήτριος, από τα Κύρια. Εκεί λοιπόν είχαμε ένα επεισόδιο υγείας και άμεσα κάλεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σε λίγο χρόνο ήρθαν δύο διασώστες με μηχανές. Ο ένας, ήρθε κοντά μας με τα απαραίτητα για τις πρώτες βοήθειες. Δεν ξέρετε πόσο καλά φέρθηκε στην ασθενή. Της μιλούσε συνεχώς με πολύ ωραίο τρόπο και με τις τεχνικές του, τη συνέφερε και ηρεμήσαμε. Όσο της έβαζε τον ορό, ήρθε και το ασθενοφόρο για τη μεταφορά στο νοσοκομείο και σήμερα είναι καλά. 
   Όσο να είναι, πιάσαμε και κουβεντούλα. Τον ρωτάω: "Από που είσαι παλικάρι?". "Από Αδριανή Δράμας" μου απαντά. Όλοι μας, μείναμε με ανοιχτό στόμα. Ναι, είναι ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ - Διασώστης του ΕΚΑΒ. Πάρα τη φόρτιση της ώρας, γελάσαμε και λίγο. Δε ξέρετε πόσο χάρηκα που ένας πατριώτης μας έτυχε να με βοηθήσει. 
   Μάλιστα φίλοι μου, υπάρχουν πολλοί και καλοί άνθρωποι και δε πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα. Όλοι μας, με τον τρόπο μας, μπορούμε να βοηθήσουμε μήπως αυτός ο τόσο καλός τόπος πάει κάποτε καλύτερα, για τα παιδιά μας. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα των διασωστών για την προσφορά τους. Να είναι καλά να τρέχουν να μας προλαβαίνουν στις δύσκολες στιγμές μας.

ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: